Benasal Beach Appartement Valencia

de Omgeving

    

We zijn op korte loopafstand van playa Las Arenas, is één van de brede stranden met fantastisch fijn zand. Een favoriete plek waar de Valencianen zelf naar toe komen om even bij te komen en te genieten van de zon. De uitgestrekte strandboulevard is ideaal voor heerlijke wandelingen en fietstochten langs de zee, een partijtje strand-volleyball, om te joggen of om gewoon te relaxen en in alle rust over van alles en nog wat na te denken.
Er zijn hier uiteraard allerlei bars en restaurants voor een gezellig aperitiefje met een tapas of een Valenciaanse Paella bij La Pepica. In de warme zomermaanden kent de zone rond de haven en de stranden een bruisend mediterraan nachtleven met openlucht discotheken en uitgaansbars.

Naast de prachtige boulevards en het strand, bevindt zich op loopafstand (op 5 minuten) een supermarkt, zijn er bus- en metro verbindingen naar de oude stad, de toeristische hop-on-hop-off bussen en is ook de haven met verbindingen naar Ibiza en Mallorca. Valencia beschikt over verschillende luxe jachthavens zoals de Valencia Super Yacht Marina, de Marina  Juan Carlos I en de haven waar in 2007 de America’s Cup plaatsvond. Deze heeft als onderdeel van de voorbereidingen voor de 32e America’s Cup, radicale veranderingen ondergaan.